Basische crème

Basische crème is een crèmeformule waarbij de pH idealiter 8,2 bedraagt. De basische zuurgraad reflecteert de zuurgraad waarin nieuwe cellen (keratinocyten en fibroblasten) onderin de opperlaag het meest optimaal groeien. De basische zuurgraad van 8,2 is ook de optimale zuurgraad waarbij ingrediënten van huidverzorgingsproducten het minst binden aan de hoornlaag. Hierdoor droogt de huid niet uit.

Basische crème herstelt het zuur-base evenwicht in de opperhuid. Een combinatie met antioxidanten en natuurlijke oliën welke anti-bacteriële, antischimmel, maar ook verzachtende en beschermende eigenschappen hebben, maakt de crème toepasbaar voor de behandeling van en het dagelijks gebruik bij:

 1. psoriasis
 2. eczeem
 3. droge huid
 4. rode huid
 5. vettige huid
 6. gevoelige huid
 7. allergieën
 8. normale huid
 9. aftersun
 10. aambeien
 11. kalknagels
 12. droge voeten


Basische crème met natuurlijke oliën is ook erg geschikt als dag- en nachtcrème. Door de basische waarde neutraliseert basische crème overtollige zure afvalstoffen en heeft het een reinigende werking op de (gezichts)huid. De oliën hebben een voedende eigenschap tijdens de nacht en een beschermende eigenschap tijdens de dag.

Verkrijgbaarheid

Met de twee onderstaande functies 'Zoek een adviesdrogist' of 'Online verkrijgbaarheid' kunt u gemakkelijk de beschikbare producten vinden en aanschaffen. Vragen, advies of aanvullende informatie voor uw specifieke situatie? Bel voor een gratis adviesgesprek met één van onze gezondheidscoaches tel. (020) 262 14 12 (lokaal tarief).

ZOEK EEN ADVIESDROGIST

Persoonlijk 1-op-1 advies en de genoemde producten zijn verkrijgbaar bij adviesdrogisterijen en gezondheidswinkels die zich hebben gespecialiseerd in behandelingen op basis van ontzuren. Deze drogisterijen hebben doorgaans alle producten uit onze behandelplannen op voorraad. Voer in het veld hieronder uw postcode in om uw dichtstbijzijnde drogist te vinden.

ONLINE VERKRIJGBAARHEID

Zowel de aanbevolen producten uit uw behandelplan als de aanvullende producten zijn vrij verkrijgbaar via diverse online winkels. Door de omschrijving van de voor u aanbevolen en aanvullende producten in te toetsen in Google vindt u snel een goede aanbieder. Er is één gespecialiseerde en professionele aanbieder die alle genoemde producten in het assortiment heeft.