BASISCHE CAPSULES MET CALCIUM

Basische capsules met calcium bestaan uit calciumcarbonaat en zink in een maagsapresistente capsule. De maagsapresistente capsule zorgt ervoor dat deze de maag onaangetast passeert. Hierdoor lost het calciumcarbonaat gedoseerd op in de darmen en in reactie met aanwezig koolzuur wordt het omgezet in geïoniseerd calcium en bicarbonaten. Bicarbonaten zijn essentiële zuurbuffers van het lichaam, calcium ondersteunt het behoud van sterke botten.

Basische capsules met calcium hebben een ontzurende werking en voegen calcium in geïoniseerde vorm toe aan het lichaam. Goed voor o.a. personen met osteoporose of met een extra calciumbehoefte naast het ontzuren.

Verkrijgbaarheid

Met de twee onderstaande functies 'Zoek een adviesdrogist' of 'Online verkrijgbaarheid' kunt u gemakkelijk de beschikbare producten vinden en aanschaffen. Vragen, advies of aanvullende informatie voor uw specifieke situatie? Bel voor een gratis adviesgesprek met één van onze gezondheidscoaches tel. (020) 262 14 12 (lokaal tarief).

ZOEK EEN ADVIESDROGIST

Persoonlijk 1-op-1 advies en de genoemde producten zijn verkrijgbaar bij adviesdrogisterijen en gezondheidswinkels die zich hebben gespecialiseerd in behandelingen op basis van ontzuren. Deze drogisterijen hebben doorgaans alle producten uit onze behandelplannen op voorraad. Voer in het veld hieronder uw postcode in om uw dichtstbijzijnde drogist te vinden.

ONLINE VERKRIJGBAARHEID

Zowel de aanbevolen producten uit uw behandelplan als de aanvullende producten zijn vrij verkrijgbaar via diverse online winkels. Door de omschrijving van de voor u aanbevolen en aanvullende producten in te toetsen in Google vindt u snel een goede aanbieder. Er is één gespecialiseerde en professionele aanbieder die alle genoemde producten in het assortiment heeft.