Basisch Spermidine Complex Forte

Spermidine is een lichaamseigen stof die ook in voeding voorkomt en als supplement verkrijgbaar is. Het belangrijkste effect van spermidine is dat het autofagie stimuleert. Autofagie is een lichaamseigen proces dat ervoor zorgt dat cellen die niet meer functioneren verwijderd en gerecycled worden.  

Boekweitkiemen bevatten het hoogste gehalte spermidine en zijn ook nog eens glutenvrij. Om zeker te zijn van een dagelijkse dosis spermidine kun je het beste deze vorm van spermidine suppletie kiezen naast een gezond voedingspatroon.

Verkrijgbaarheid

Met de twee onderstaande functies 'Zoek een adviesdrogist' of 'Online verkrijgbaarheid' kunt u gemakkelijk de beschikbare producten vinden en aanschaffen. Vragen, advies of aanvullende informatie voor uw specifieke situatie? Bel voor een gratis adviesgesprek met één van onze gezondheidscoaches tel. (020) 262 14 12 (lokaal tarief).

ZOEK EEN ADVIESDROGIST

Persoonlijk 1-op-1 advies en de genoemde producten zijn verkrijgbaar bij adviesdrogisterijen en gezondheidswinkels die zich hebben gespecialiseerd in behandelingen op basis van ontzuren. Deze drogisterijen hebben doorgaans alle producten uit onze behandelplannen op voorraad. Voer in het veld hieronder uw postcode in om uw dichtstbijzijnde drogist te vinden.

ONLINE VERKRIJGBAARHEID

Zowel de aanbevolen producten uit uw behandelplan als de aanvullende producten zijn vrij verkrijgbaar via diverse online winkels. Door de omschrijving van de voor u aanbevolen en aanvullende producten in te toetsen in Google vindt u snel een goede aanbieder. Er is één gespecialiseerde en professionele aanbieder die alle genoemde producten in het assortiment heeft.