Kennisdagen

Het doel van de stichting Zuur-Base Kennis is het delen van kennis en informatie op het gebied van lichaamsverzuring, lichaamsontzuring en zuur-base evenwicht. Om dit te realiseren organiseert de stichting onder andere kennisdagen en workshops voor professionals. Door middel van deze kennisdagen en workshops, die regelmatig in samenwerking met Alka® worden uitgevoerd, draagt de kennisstichting bij aan een bredere visie in de gezondheidszorg.

Kijk in de agenda voor aankomende kennisdagen en workshops:

Kennisdagen        
Opleidingsdag tot Alka Zuur-Base Coach 9 november 2023 Van 10.00 tot 16.00 uur

Fonteijnkerk Amersfoort.

€ 65,- excl. btw
Met lunch, certificaat van deelname en gratis ontzuringsproduct

Wij nodigen u van harte uit één van bovenstaande kennisdagen en/of workshops bij te wonen. Vul hiervoor uw gegevens in op onderstaand formulier. U ontvangt na het versturen hiervan een bevestiging via de e-mail.

Opleidingsdag tot Alka Zuur-Base Coach

Inhoud van de opleidingsdag:
Leer in één dag alles over de ins- en outs van lichaamsverzuring. Er wordt ingegaan op de fysiologie en pathologie van lichaamsverzuring en de verbanden tussen de diverse orgaansystemen. Krijg inzicht in wetenschappelijke bevindingen gecombineerd met casuïstiek, toepassing van zuur-base voedingsvoorschriften en praktische tools waarmee u direct als zuur-base coach aan de slag kunt.

Uw docenten
Katinka Molenschot 
Passie voor gezondheid is de drijfveer van gastdocente Katinka Molenschot. Zij heeft ruim 30 jaar in de zorg gewerkt en in 2013 is zij haar praktijk in Gilze gestart en het bereikbaar en laagdrempelig maken van preventieve gezondheidszorg is een belangrijke pijler in haar leven. Klachten voorkomen in plaats van herstellen en mensen die bewust kiezen voor hun gezondheid, verder op weg helpen. Gedurende de kennisdag neemt zij je ’s middags mee in de casuïstiek vanuit haar praktijk. We gaan uitgebreid in op de inzet van basische supplementen en het belang van goede voorlichting omtrent lichaamsverzuring en het belang van lichaamsontzuring richting de cliënt. 

Ingrid van Bergen, coördinator netwerk gezondheidsprofessionals
Ingrid heeft ruim 10 jaar ervaring als natuurgeneeskundige. Binnen haar praktijk werkt zij o.a. met natuurdiëtiek en fytotherapie. Ingrid is tevens gespecialiseerd zuur-base coach en aanspreekpunt voor de Stichting Zuur-base Kennis. Tijdens deze opleidingsdag deelt zij ’s middags haar kennis over voeding en behandelt zij casuïstiek met praktisch, direct toepasbare informatie voor in de praktijk.

Daarom kiest u voor de opleidingsdag zuur-base coach:

  • Deskundige en gespecialiseerde docenten
  • Wetenschap gecombineerd met praktische tools
  • Na de opleidingsdag direct aan de slag als zuur-base coach
  • Vindt plaats op een centraal gelegen locatie in het land (niet meer van toepassing)
  • Uitreiking van een certificaat

 

Meld u direct aan

Voor welke kennisdag wilt u zich aanmelden? *