Basische scrub 

Basische scrub is een basische zout/olie scrubformule voor het gehele lichaam. Het scrubzout, dat kan bestaan uit fijne korrels van ongeraffineerd zout (Himalayazout, zeezout) en natriumbicarbonaat, neutraliseert overtollige zure afvalstoffen, verwijdert dode huidcellen en mineraliseert de huid. De basische pH-waarde ondersteunt de gezonde zuurgraad van de huid.

Een mix van natuurlijke oliën zoals bijvoorbeeld saffloerolie, amandelolie, arganolie, jojoba-olie en zonnebloemolie voeden, verzachten, hydrateren en beschermen de huid. De natuurlijke oliën hebben o.a. een antibacteriële en antischimmel werking. Gebruik een basische scrub 1 of 2x per week.

TIP:
Heeft u last van overmatig transpireren, of snel een onaangename geur onder uw oksels? Door met een basische scrub de oksels zachtjes te scrubben verwijder en neutraliseer u de zure transpiratieresten vanwege de natriumbicarbonaat. Verder mineraliseert u de okselhuid door het ongerafineerde zout.

En de natuurlijke oliën hebben een dubbele werking:

  1. Ze zorgen voor een heel dun laagje over de okselhuid waardoor u langer droog blijft.
     
  2. Vanwege de antibacteriële (en antischimmel) werking krijgen bacteriën minder snel een kans om hun nare geurtjes onder de oksels te verspreiden. Heeft u een lange dag voor de boeg? Scrub dan 's ochtends onder de douche uw oksels met een basische scrub, en doe desgewenst daarna nog een beetje van een huidvriendelijke -hypoallergene- deodorant onder uw oksels. Gegarandeerd dat u de hele dag en avond goed blijft ruiken en nagenoeg droog blijft.

Verkrijgbaarheid

Met de twee onderstaande functies 'Zoek een adviesdrogist' of 'Online verkrijgbaarheid' kunt u gemakkelijk de beschikbare producten vinden en aanschaffen. Vragen, advies of aanvullende informatie voor uw specifieke situatie? Bel voor een gratis adviesgesprek met één van onze gezondheidscoaches tel. (020) 262 14 12 (lokaal tarief). U kunt ook meteen een chat sessie starten of een bericht achterlaten via WhatsApp of e-mail, waarna er contact met u opgenomen wordt.

ZOEK EEN ADVIESDROGIST

Persoonlijk 1-op-1 advies en de genoemde producten zijn verkrijgbaar bij adviesdrogisterijen en gezondheidswinkels die zich hebben gespecialiseerd in behandelingen op basis van ontzuren. Deze drogisterijen hebben doorgaans alle producten uit onze behandelplannen op voorraad. Voer in het veld hieronder uw postcode in om uw dichtstbijzijnde drogist te vinden.

ONLINE VERKRIJGBAARHEID

Zowel de aanbevolen producten uit uw behandelplan als de aanvullende producten zijn vrij verkrijgbaar via diverse online winkels. Door de omschrijving van de voor u aanbevolen en aanvullende producten in te toetsen in Google vindt u snel een goede aanbieder. Er is één gespecialiseerde en professionele aanbieder die alle genoemde producten in het assortiment heeft.